Fra vårt grustak på Barntjernmoen – Vi har det du trenger

Front-end loader loads railway cars with crushed stone at an mining and processing plant in the background of stone crushing equipment in a cloud of stone dust, panorama.

I Norge har vi tilgang på store mengder stein. Fra oldtiden har isbreer og vannerosjon skapt naturlige avrundede steiner som kan benyttes på flere områder og omgjøres til pukk og grus/subbus når det knuses. I vårt grustak henter vi ut, knuser, fraksjonerer og sorterer deretter.

Hva kan vi produsere i vårt grustak? 

Fra vårt grustak som består av morene kan vi hente ut store mengder med naturstein som kan selges som det er eller knuses til ulike fraksjoner av pukk. Hvis du har lyst til å følge med på produksjonen vår legger vi jevnlig ut oppdateringer på vår facebookside. Du kan følge oss her https://www.facebook.com/lauritzfladby.no

Hos oss er det mulig å legge inn bestillinger på nett samt komme å plukke ut steinene du selv ønsker ved å ta turen til vårt grustak. 

Vi oppgraderer vår maskinpark 

Ved vårt grustak produserer vi det du trenger. Vi oppgraderer jevnlig maskinparken vår for å kunne tilby deg de beste varene. Vi kan selvfølgelig også transportere varer til deg. 

Enten om du trenger pukk eller subbus til vedlikehold av veier eller om du er på utkikk etter noe vakker dekorstein til hagen, finner du det hos oss. 

Har du noen spesifikke ønsker om størrelse? Ta kontakt med oss, vi har mye forskjellig på lager!