Dekorer med naturstein- også kalt elvestein/ kulestein/ dekorstein

Home garden at night, illuminated by globe shaped lights. Decorative gardening and landscaping abstract. Lush May foliage.

Vil du pynte i blomsterbedene, rundt om på gårdsplassen eller et annet sted? Elvestein, også kjent som naturstein, er det perfekte materialet å bruke for å gi uteområdet det lille ekstra. 

Naturstein krever minimalt med vedlikehold 

Kjært barn har mange navn. 

Ved å bruke naturstein, også kalt  kulestein, rullestein,elvestein, dekorstein, kuppelstein har du gjort deg selv en stor tjeneste og fjernet mye av arbeidet med jevnlig vedlikehold.  Disse steinene kan nesten beskrives som “evigvarende” og krever minimalt med vedlikehold. I tillegg hindres ugress og vokse i bedene – gitt at du har lagt en fiberduk under. 

Naturstein/ Elvestein sine egenskaper 

Steinene har fått sin form fra havet, isbreer og andre naturkrefter som over tid har transportert, prosessert og formet steinmasser. På grunn av dette har de avrundede kanter. I tillegg til å være pene å se på ligger de også stille ved mye vind og krever minimalt med vedlikehold. 

Bare kreativiteten setter grenser 

Som sagt egner naturstein/ elvestein seg godt for dekor. Om du ønsker noen ideer til hvor du kan benytte dette, finner du ofte elvestein langs stier, i blomsterbed, langs husveggen og på terrassen. 

Her hos Lauritz Fladby AS har vi et stort utvalg av stein i ulike størrelser. Vi harper ut  og leverer der du trenger det. 

Finn det du trenger på nettsiden vår eller ta turen innom vårt grustak å plukk ut akkurat de steinene du vil ha.